Чудили ли сте се кои са най-желаните  в Зодиака? Днес

...
Чудили ли сте се кои са най-желаните  в Зодиака? Днес
Коментари Харесай

2-те зодии, които ВСЕКИ иска за партньор

Чудили ли сте се кои са най-желаните  в Зодиака? Днес ще ви разкрием кои са зодиите, които са мечтаните сътрудници за всички. Ще ви разкажем и за какво това е по този начин, какви са преимуществата в характерите им и за какво всички си мечтаят да имат връзка с подобен човек.
ТЕЛЕЦ
 4-те зодии, които имат най-здравите СЕМЕЙСТВА 4-те зодии, които имат най-здравите СЕМЕЙСТВА
Да изградиш и запазиш във времето едно семейство е доста мъчно начинание, за което се изисква най-много обич и доста взаимни отстъпки. Това...
Телците са доста забавни персони по доста разнообразни аргументи. Те са чудесни сътрудници, тъй като обичат фамилното огнище, пазят с цената на всичко фамилното си благополучие и като цяло нямат потребност от доста сътрудници в животи си, с цел да са щастливи. Една от най-силните черти в характерите на Телците е това, че са моногамни. Те нямат потребност да имат доста сътрудници в живота си, с цел да схванат кой е същинският за тях. Предпочитат да намерят специфичен човек, преди да се гмурнат в следващата връзка, в която няма смисъл. Освен това Телците са доста работливи и съвестта им не ги оставя да бездействат, нищо че постоянно в характерността на зодията им се твърди, че са мързеливи. Когато имат цел и имат семейство, за което да се грижат, Телците стават доста борбени и не могат просто да си стоят у дома да не вършат нищо. Освен това те си падат по дребните изненади, които поддържат пламъчето във всяка една връзка. Обичат и секса, което им дава още една точка в крайния резултат за това за какво са измежду двете най-хубави  за връзка.
Съвет: Ако желаете да привлечете вниманието на представител на зодия Телец, дръжте се благо, подхождайте постепенно и правете сантиментални изненади. Това ще възпламени интереса им. Говорете с тях за тематиките от живота, това към този момент ще ги направи напълно ваши, тъй като Телците доста обичат философските диалози.
ЛЪВ
Лъвовете са най-гордата зодия в Зодиака, само че щом се влюбят, гордостта им отстъпва място на любовта. Те се отдават изцяло на индивида до себе си, бранят го с цената на всичко и не биха разрешили никой да им отнеме щастието. Лъвовете може да са доста свирепи към всички останали, само че към своята половинка са необикновено любящи, подкрепящи и разбиращи. Дори във връзката да се появи проблем, те намират метод да го оправят, до момента в който още не е станало късно. Много обичат разнообразния фамилен живот – пътувания, почивки, излизания и в никакъв случай не биха оставили половинката си да скучае. Това ги прави една от най-мечтаните  за връзка. Лъвовете имат положителни работни позиции, печелят добре и надлежно могат да си разрешат разточителен и благополучен живот. Освен това няма Лъв, който да не желае огромно семейство и доста деца. Лъвовете изневеряват, единствено когато сътрудникът им направи същото. В противоположен случай са доста правилни и държат на това, което имат вкъщи.
 Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 година Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 година
До края на годината могат да се случат доста прелестни неща за тези 4 зодии. Има време както за нови връзки, по този начин и за вълнуващи общи п...
Съвет: За да спечелите сърцето на зодия Лъв, не бъдете лесна „ плячка “. Лъвовете обичат завоеванията и да се потрудят за любовта си. Освен това покажете, че имате съществени проекти за живота и това ще ги подлуди, тъй като ще открият сродна душа във ваше лице.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР